Çınar İlkokulu
Çınarköy Mah.Çınar İlkokulu

VİZYON

VİZYONUMUZ Okulumuz, Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; Bulunduğu toplumun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili kullanabilen, Bilimsel düşünme ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş mesuliyet sahibi, insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

NORMAL

SOBA

Servis Bilgisi

servisimiz ceylanlar durağından başlayıp hava alanı yoluna doğru ilerlemekte yol üstünde bulunan belirli noktalarda durmakta aynı şekilde dönüş sağlanmaktadır.Şehir içi indir bindir yapmamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İL VE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 50 km